Yllätys suorassa lähetyksessä – alligaattori virtsasi studioon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suorissa lähetyksissä sattuu toisinaan odottamattomia kommelluksia ja yllättäviä tilanteita, joita tekijät eivät ole osanneet ennakoida. Nämä tilanteet ovat tyypillisiä varsinkin silloin, kun studioon on tuotu villieläimiä.

Amerikkalaisen Fox News -kanavan Fox & Friends -sarjassa vietettiin taannoin Monster Week -viikkoa, jonka aikana studioon tuotiin erilaisia vaarallisia eläimiä. Yksi näistä eläimistä oli alligaattori, joka päätti ilmaista mielipiteensä ohjelmaan joutumisesta jokseenkin yllättävällä tavalla.

Eläintenkouluttajan sylissä oleva matelija alkaa kesken kohtauksen lorotella näkyvästi studion lattialle. Studiossa olevilta ihmisiltä kestää hetken aikaa tajuta mitä tapahtuu. Eläintekouluttajien olisi kannattanut antaa alligaattorin vierailla vessassa ennen kuvausten alkamista.