Mallikaunottarelle DD-kokoiset peppuimplantit – nyt riittää kokoa ja muotoa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kalifornialainen malli Jana Stoner otti takapuoleensa DD-kokoiset rintaimplantit saadakseen Kardashianien takapuolen. Nyt Stonerin on kuitenkin tehtävä takapuolelleen jotain, sillä irrallaan olevat implantit heiluvat ja twerkkaavat naisen pakaroissa itsekseen.

Stoner otti osaa plastiikkakirurgien, Terry Dubrow ja Paul Nassif, tähdittämään Botched-nimiseen televisiosarjaan saadakseen apua. Metro-lehden mukaan Stoner kävi ottamassa takapuoleensa täytettä Meksikossa, jossa leikkaus on tehty väärin laittamalla takapuoleen rintaimplantit.

Implantit eivät ole lainkaan kiinni naisen takapuolessa ja ne heiluvat pakaroiden kohdalla itsekseen pienimmästäkin liikkeestä. Dubrow ja Nassif suostuvat kuitenkin Stonerin helpotukseksi auttamaan naista takapuolen kohotuksella, joka samalla vie osan naisen alaselässä olevasta tatuoinnista.