Kuusivuotias lähti ajamaan autoa yksin – oli käydä huonosti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taloyhtiön ajotielle parkeeratut autot olivat kiinnittäneet pihalla leikkivän pojan huomion. Mielikuvituksen laukatessa poika päätti istahtaa parkissa olevan auton kyytiin ja leikkiä olevansa hurjapäinen autokuski. Yksi naapureista näki tilanteen ja alkoi kuvata pojan leikkejä videolle.

Ei mennyt aikaakaan, kun pihalta kantautui auton tööttäyksen ääniä. Sitten poika onnistui saamaan auton liikkelle ja se alkoi valua kohti autotietä. Onneksi joku muukin oli huomannut vilkkaan kuusivuotiaan leikit ja säntäsi auton perään.

Poika nousi autosta ja juoksi äkkiä talon kulman taakse. Nuorukainen taisi tietää, että hän oli tehnyt jotain kiellettyä ja sillä olisi seurauksia. Pojan seurassa ollut koira seurasi hämmentyneenä vierestä tilannetta ja juoksi lopulta pojan kanssa karkuun. Oli onni onnettomuudessa, ettei autotiellä ollut liikennettä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.