Mies otti laserosoittimen esiin – koira hullaantui välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs koiranomistaja oli huomannut, että hänen nelijalkainen ystävänsä oli kiinnostunut laserosoittimen säteestä. Valopilkku sai koiran hullaantumaan ja mies oli pannut merkille, että koiran juoksuttaminen oli yllättävän helppoa säteen avulla.

Laserosoitin oli erinomainen apuväline koiran jahtaamisvietin hyödyntämiseen. Energinen koira pääsi tekemään sitä, mistä se piti eniten, eli se pääsi jahtaamaan vikkelästi liikkuvaa kohdetta. Koiranomistaja on kuvannut leikkihetkestä hauskan videon.

Kun omistaja osoitti säteen pihan poikki, ampaisi koira ohjuksen lailla sen perään. Hännänheiluttaja sinkoili ympäri pihaa valon perässä, eikä se näyttänyt hengähdystaukoja kaipaavan. Välillä karvakuono kadotti säteen näkökentästään, mutta se jatkoi juoksemista ihan vain juoksemisen iloksi. Koiran iloista temmellystä on huvittavaa seurata.