Papukaija repi pojalta hampaan irti – kaveri kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori lemmikinomistaja oli huomannut, että hänen maitohampaansa oli alkanut heilua. Poika päätti viihdyttää ystäväänsä erikoisella tempulla ja antoi lemmikkipapukaijansa irroittaa hampaan hänen suustaan. Nuorukaiset kaivoivat kameransa esille ja kuvasivat papukaijan operaation videolle.

Lemmikinomistaja avasi suunsa auki ja pian hammaslääkärin virkaa toimittava papukaija vilkaisi sinne. Sitten lintu tunnusteli nokallaan heiluvaa hammasta ja tarttui siihen.

Käden käänteessä maitohammas oli poistettu. Papukaija oli tehnyt tehokasta ja täsmällistä työtä. Muistona hassusta hampaanpoistosta on huvittava kotivideo. Voisi luulla, että poika ei ollut papukaijan ensimmäinen potilas, sillä se suoriutui tehtävästään erinomaisesti.