Pieruilla soitettiin sinfoniaa – mautonta vai kaunista? Päätä itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisen alapäähän keskittyvät vitsit ovat naurattaneet kautta aikojen. On harvoja asioita, jotka toimivat naurattajina kerta toisensa jälkeen, mutta pieru taitaa olla yksi niistä. Oikeassa ja väärässäkin tilanteessa päästetty pieru saa ihmiset nauramaan aina uudelleen ja uudelleen.

Shonky Brothers on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa he ovat ottaneet kaiken ilon irti nauhoittamastaan pierusta. Mike Loz kertoo pierun olleen paras, jonka hän on ikinä päästänyt, minkä vuoksi hän päättikin tehdä pieruäänestä kokonaisen sinfonian.

Pelkkä pierun äänen ja sen käsittelyn kuunteleminen saa oikeassa mielentilassa jopa vedet silmiin. Make Lozin sanoin tämä on maailman ensimmäinen video, jossa on pierusta tehty seitsemänääninen sinfonia.