Suomalaismiehet yhdistivät laskettelun ja jalkapallon – huikea tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet paikalliset jalkapallon ystävät ovat haaveilleet siitä, että myös Suomesta kehkeytyisi niin kutsuttu jalkapalloyhteiskunta. Suomi on kuitenkin yhdistetty aina huomattavasti enemmän hiihdon, jääkiekon ja laskettelun kaltaisiin talviurheilulajeihin, ja kansainvälinen jalkapallomenestys on jäänyt unelmaksi.

Ehkäpä Suomen jalkapallomenestys kääntyisi nousuun, mikäli kyseinen laji yhdistettäisiin talviurheiluun, kuten Youtuben Thisisfootball.com-kanavan tuoreella videolla on tehty.

Hurjalla videolla tavataan joukko suomalaisia ja pohjoismaisia urheilijoita harrastamassa jalkapallon ja laskettelun yhdistelmälajia Norjan Geilossa. Käytännössä pelaajat yrittävät siis saada palloa maaliin samalla, kun he laskevat rinnettä pitkin alas.