Taapero kulkee tyylillä – istuu isänsä Longboardin kyydissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Noah-nimisestä taaperosta, joka oli huima akrobaatti. Vasta kuusikuukautinen Noah taiteili isänsä kämmenien päällä ja tasapainotteli seisten. Nyt Noah esittelee toisen harrastuksensa, joka ei vaadi Noahilta juuri muuta kuin kylmäpäisyyttä.

Videolla isä asettelee Noahin pieneen koriin longboardinsa etuosaan istumaan. Noah ottaa kypärä päässään hyvän asennon ja on valmiina matkaan. Poika nauttii vauhdista isänsä longboardin kyydissä, kun he viilettävät pitkin katua. Noah vilkuttaa välillä ystävällisesti ohikulkeville autoilijoille ja tarkkailee ympäristöään.

Isä kertoo kuvaamallaan videolla, että Noah on rakastanut olla isänsä longboardin kyydissä siitä lähtien, kun hän oli vasta puolivuotias. Edelleen yhden vuoden iässä longboardin kyydissä istuminen on pojan lempipuuhaa ja hän näyttää koko naapuruston päälliköltä istuessaan pienessä korissaan.