Tytär tuli kaapista – äidin reaktio leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille lapsille voi olla vaikeaa kertoa vanhemmilleen, että on homoseksuaali. Eräs tytär kuvasi videolle äitinsä reaktion siihen, kun hän tuli kaapista ulos. Äidin reaktio taisi yllättää tyttären täysin ja se on huvittanut myös satoja tuhansia katselijoita.

Bri Johnson julkaisi Tumblr-sivustollaan äitienpäivänä videon äidistään, joka kertoi, miltä hänestä tuntui kun tytär tuli ulos kaapista. Äidin reaktio uutiseen on kaikessa rauhallisuudessaan ja koomisuudessaan täysin vailla vertaa. Hän ei ollut uutisesta lainkaan yllättynyt.

Äiti kertoo videolla tyttärelleen, että hän on koputellut kaapin oveen jo useita kertoja, mutta tytär ei vain ole ollut vielä valmis tulemaan sieltä ulos. Kaappi ei ole missään vaiheessa äidin mukaan ollut lukossa, joten sieltä ulos tuleminen ei ole mikään uutinen. Tytär naureskelee taustalla kuvatessaan äitiään ja on varmasti todella onnellinen ja helpottunut.