Kauhistuttava kolaritilanne – äidin refleksit pelastivat vauvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Paraguaylaisen äidin arvostelukyky oli pettänyt pahemman kerran ja hän oli lähtenyt moottoripyörällään ajelulla pienen vauvansa kanssa ilman siihen tarvittavia suojavarusteita. Liikenteessä ollut autoilija huomasi tilanteen ja kaivoi kauhistuneena kameransa esille.

Kuvaajan videolle päätyi veret seisauttava näky, kun liikenteen vilinässä nainen lopulta joutui osalliseksi kolaria. Moottoripyöräilevällä äidillä eikä lapsella ollut edes kypärää päässä. Huonosta arvostelukyvystä huolimatta äidin refleksit toimivat tilanteessa ja hän onnistui suojaamaan lastaan.

Perheenäiti kaatui maahan selälleen pidellen vauvaa tiukasti sylissään. Ohikulkijat riensivät heti avuksi nähtyään tilanteen ja yksi sivullisista nappasi vauvan syliinsä. Karmaisevasta tilanteesta huolimatta kumpikaan ei loukkaantunut. On sanomattakin selvää, että selviytyminen tilanteesta oli hyvää tuuria. Toivottavasti äiti ymmärtää, että samanlainen onni ei potkaise välttämättä kahdesti ja jatkossa hän kuljettaa lastaan vain turvallisissa ajoneuvoissa.