Karhu hyökkäsi – ruotsalaismies karkotti karjumalla!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ruotsalainen pariskunta oli koirineen viettämässä päiväänsä metsässä. Retken tarkoituksena oli kouluttaa ja opettaa perheen uutta metsästyskoiraa tehtäväänsä. Metsäretki sai yllättävän käänteen, kun puiden katveesta alkoi kuulua oksien rasahtelua.

Karhu oli herännyt varhaiseen kevääseen talviuniltaan ja alkoi lähestyä pariskuntaa. Kokeneet metsästäjät eivät menneet toimeettomiksi, vaikka karhun läsnäolo sai varmasti olon turvattomaksi. Sitten mies päätti pelästyttää karhun tiehensä erikoisella tekniikalla.

Vaimo kuvasi miehensä toimet videolle. Se osoittaa, että uhkarohkea keino tepsi, sillä karhu säntäsi karkuun heti, kun mies alkoi karjua sille. Vaikutti siltä, että karhu oli toden teolla säikähtänyt kovaäänistä miestä. Vaikka pariskunnan temppu toimi, ei ole suositeltavaa karjua tai käyttäytyä uhkaavasti karhuja kohtaan, jos niitä tapaa metsässä.