Koira näki pentuja tietokoneen näytöllä – erikoinen ongelma

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisioiden ja tietokoneiden näytöt kiehtovat monia eläimiä. Näytöltä näkyvät lajitoverit saavat lemmikit hämmästymään ja kerroimmekin taannoin eräästä koirasta, joka voisi katsoa tabletiltaan koiravideoita tunti tolkulla.

Glenn Hessel on julkaissut YouTubessa videon Radar-nimisestä länsiyllämaanterrieristään, jolla on ongelma. Se ei saa suloisia koiranpentuja ulos tietokoneen sisältä. Omistaja on laittanut kannettavan tietokoneen näytölle videopätkän, jossa länsiylämaanterrierin pennut temmeltävät nurmikolla.

Pentujen vinkuessa ja päästäessä erilaisia ääniä Radar yrittää epätoivoisesti päästä niiden luokse. Radar kiertää koneen näyttöä ja ihmettelee, miten pennut ovat päässeet sinne ja miten Radar pääsee niiden luo. Radar on suloisen hämmentynyt ihmetellessään näkemäänsä videota.