Kosinta näyttävästi pieleen – anoppi kaatui rantahiekkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli suunnitellut romanttisen kosinnan rannalla tyttöystävälleen. Tyttöystävän sisko oli myös mukana ja hän tiesi miehen aikeista. Mukana oli myös tyttärien äiti, jolle kosinta tulisi samaan aikaan yllätyksenä.

Videolla kaikki menee kuitenkin hulvattomasti pieleen. Sisko alkaa videokuvaamaan ja odottamaan, että mies kosii. Pariskunta pyytää vielä naisen äitiäkin kuvaan, että reaktio saataisiin nauhalle. Äiti kuitenkin kaatuu suoraan kasvot edellä hiekkaan.

Nainen nauraa katketakseen äidilleen, joka makaa kasvot hiekassa. Mies huomaa tilanteensa menneen pieleen, mutta kosii joka tapauksessa kaiken sekavuuden keskellä. Kuvaava sisko huutaa äitiä nostamaan päänsä ylös, mutta äiti on niin häpeissään, että ei nosta katsettaan ja häneltä menee koko kosinta ohi.