Koulukiusaaja tuli katumapäälle 20 vuoden jälkeen – lähetti koskettavan viestin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

ChadMichael Morrisette oli yläasteikäisenä koulukiusattu. Hän sai nyt 20 vuotta myöhemmin yllättävän anteeksipyynnön yhdeltä kiusaajistaan Facebookin välityksellä. Vielä vuosikymmenienkin jälkeen kiusaaminen kosketti sekä kiusaajaa että kiusattua.

Morrisette sai viestin Louie Amundsonilta, joka oli kiusannut häntä koulussa. Amundson kertoi viestissä selittäneensä pienelle tyttärelleen, mitä kiusaaminen on ja joutuneensa myöntämään siinä tilanteessa, että on itsekin kiusannut. Amundson halusi pyytää käytöstään Morrisettelta kaikkien näiden vuosien jälkeen anteeksi.

Morrisette kertoi Yahoo-sivustolle, että ei muistanut enää Amundsonia, koska häntä kiusannut porukka oli niin suuri. Morrisette käsitteli anteeksipyyntöä ja koko asiaa muutaman päivän ennen kuin hän kykeni vastaamaan takaisin. Morrisette kertoi asian liikuttaneen vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen ja laukaisevan tunteita, joita mies ei enää edes tiennyt pitävän sisällään.

Morrisette vastasi Amundsonille, että hän oli liikuttunut anteeksipyynnöstä ja antaa anteeksi. 20 vuoden aikana tämä oli ainut anteeksipyyntö, joka Morrisettelle oli koskaan tullut. Morrisette toivoo, että Amundson voi nyt ylpeänä kertoa tyttärelleen, että hän on pyytänyt anteeksi kiusatulta.