Oman elämänsä motoristi teki näyttävän lähdön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monien muiden ylpeiden motoristien tavoin myös aasialaiset kaverukset halusivat kuvata nettiin moottoripyörävideon. Toinen kaveruksista keksi hauskan idean ja päätti esitellä ystävälleen videolla kuinka hänen menopelinsä lähtee pihatieltä.

Kaveri alkoi kuvata miehen lähtöaikeita. Motoristi asetteli kypärän huolellisesti päähänsä ja veti ajohanskat käteensä. Sitten oli aika hypätä moottoripyörän selkään ja kaasuttaa näyttävästi tiehensä. Kaverusten kuvaamalla videolla kävi kuitenkin yllättävä käänne.

Sen sijaan, että motoristi olisi lähtenyt liikkeelle videossa esiintyvällä moottoripyörällä, käynnisti hän sen takana olevan mopedin. Sen sijaan, että menopelillä olisi voinut kaasutella tiehensä, joutui kuski polkemaan kulkuvälineeseensä vauhtia. Näky miehen ”näyttävästä” lähdöstä saa hymyn huulille.