Pelastetulla oravalla kuskin vikaa – yritti ajaa autoa?

Autot · Annukka Heikkilä

Välillä luonnossa elävien eläinten parissa työskentelevät ihmiset saavat nähdä erikoisia asioita ja pääsevät todistamaan harvinaisia tilanteita eläinten kanssa. Myös pienen oravan pelastaneet saivat kokea ihanan hetken pikkuisen kanssa ajomatkallaan eläinsuojaan.

Pikkuisen oravan pelastustehtävissä olleet henkilöt saivat taltioitua videolle ajomatkan oravan kanssa. Orava sai olla vapaana etupenkillä, mutta eniten sitä kiinnosti kuskin paikka. Orava näytti viihtyvän autoa ajavan henkilön sylissä erittäin hyvin.

Oravaa kiinnosti kuitenkin auton ajaminen ja ratti enemmän kuin kuskin lämmin syli. Orava tarttui rattiin hanakalla otteella monta kertaa ja oli pyörittävinään sitä aivan kuin se olisi ajanut autoa. Phineas Bean -nimellä kutsuttu orava on viihdyttänyt ajomatkan jälkeenkin pelastajiaan useilla pienillä tempuillaan.