Tanssijan takapuoli maalattiin pandaksi – sitten alkoi twerkkaus

Viihdeuutiset · Annika Kela

Twerkkausvillityksen myötä monet varmasti uskovat nähneensä kaikki twerkkaukseen liittyvät videot, joita netillä on tarjota. Sosiaalinen media on osoittanut sen olevan väärä oletus, sillä hiljattain netissä on lähtenyt jakoon eläinaiheinen twerkkausvideo.

Videolla esiintyvä ammattitanssija on maalattu pandakarhuksi niin, että hänen takapuolensa on pandan pää. Huvittavalla videolla neitokainen esittelee twerkkausliikkeitään ”pandaansa” heilutellen.

Metro-lehden mukaan video on kuvattu yökerhossa ja voisi luulla, että myös muilla tanssijoilla oli eläinteemaisia vartalomaaleja. Kaunottaren tanssiesitys on varmasti saanut katsojat loksauttamaan leukansa. Tämän lähemmäksi ei pandojen ja twerkkauksen yhdistelmää pääse.