Näin huikealta ukkosmyrsky näyttää hidastettuna

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oklahomassa asusteleva valokuvaaja Matt Skuta oli varautunut säätiedotusten mukaisen ukkosmyrskyn lähestymiseen. Mies oli päättänyt kuvata ukkosmyrskyn salamoinnin videolle. Skuta sai mitä tilasi, sillä kova myräkkä lopulta saapui Oklahomaan.

Vaikka miehen julkaisema video ukkosmyrskystä on hidastettu, tapahtuu salamointi silti odottamattoman nopeasti. Taivaan valaisevat salamat ovat kuin kirkkaita juuria, jotka levittäytyivät pilvien alle. Skutan kuvaama video on vakuuttavaa katseltavaa.

Videota katsellessa voi vain kuvitella, kuinka raju ilma asuinseudulla on riehunut. Myrskystä kuvattua videota on hidastettu reippaasti, eikä siinä myöskään ole ääniä. Monia varmasti pelottaisi olla vastaavanlaisessa myrskyssä kuvaamassa salamointia. Matt Skutalle luonnonvoimien näytös on ollut todennäköisesti vain kiehtovaa seurattavaa.