Mikä viettelijätär! Adriana Liman etumus käänsi katseet huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mieltävät Brasilian jalkapallomaaksi, mutta maasta on noussut kuuluisuuteen myös useita huippumalleja. Yksi heistä on Adriana Lima, joka on tehnyt menestyksekästä uraa esimerkiksi Victoria’s Secret -alusvaatemerkin listoilla.

Splash
Splash

Parhaillaan Cannesin elokuvajuhlilla oleva Adriana Lima käväisi eilen viettämässä iltaa hulppealla huvijahdilla, jonne noustessaan kaunotar käänsi takuulla rantabulevardilla olleiden katseet.

Vuodesta 2000 Victoria’s Secretillä työskennellyt Adriana Lima on toiminut uransa aikana vuosina 2003 ja 2009 Maybelline -kosmetiikkasarjan mainoskasvona. Hänellä on kaksi lasta, Sienna ja Valentina, urheilijamiehensä Marko Jaricin kanssa. Nainen on ollut naimisissa vuodesta 2009 lähtien serbialaisen koripallotähden kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash