Tyttöystävä havitteli hääkimppua – poikaystävä torjui kuin maalivahti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs pariskunta oli osallistunut ystäviensä hääjuhlaan Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Ennen juhlaa tyttöystävä oli harjoitellut hääkimpun kiinniottamista, sillä hän toivoi palavasti kosintaa poikaystävältään. Kesken juhlimisen tyttöystävälle tarjoutui yllättäen tilaisuus saada kimppu kiinni.

Morsian esitteli kimppua tyttöystävälle ja päätti sitten leikkimielisesti heittää sen hänelle. Neitokainen ei tiennyt, että sillä välin kun hän oli harjoitellut kimpun kiinniottamista, oli poikaystävä harjoitellut sen torjumista.

Pariskunnasta on kuvattu häissä ratkiriemukas video, jossa tyttöystävä ojentaa kätensä kimppua kohti ja poikaystävä syöksyy torjumaan sen kuin maalivahti konsanaan. Vaikka poikaystävä selvästi vain pilaili tyttöystävänsä kustannuksella, ei neitokainen näyttänyt olevan mielissään.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan avioliittosuunnitelmat olivat kaveripiirissä vitsi, sillä tyttöystävä oli pitkään yrittänyt kaikin mahdollisin keinoin vihjata poikaystävälleen, että hän haluaa naimisiin. Poikaystävällä ei sen sijaan ollut kiire astella alttarille. Hauska video on osoitus siitä, että parin tulevaisuuden suunnitelmat eivät ainakaan vielä näyttäneet kohtaavan.