Ukrainalaismalli repäisi rannalla – upea pomppu bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut tanssija Karina Smirnoff poseerasi taannoin Playboy-lehden alastonkuvissa. Tällä kertaa Karina on ikuistettu nautiskelemassa elämästään rannalla Malibussa, Los Angelesin liepeillä.

Splash
Splash

Karina Smirnoff osoitti paikalla päätyneelle paparazzille, että hänessä riittää potkua vaikka upeisiin hyppyihin. Upeasta vartalostaan tunnettu kaunotar käväisi välillä myös ulkoiluttamassa koiraansa.

Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash