Ulostemyrsky iski teinitytön syntymäpäiväjuhliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syntymäpäiväjuhlat eivät mene aina täysin odotusten mukaisesti. Amerikkalaistytön syntymäpäivät keskeytyivät taannoin kirjaimellisen ulostemyrskyn yllätettyä juhlavieraat. Pennsylvanian Levittownista kotoisin oleva Jacinda-niminen teinityttö vietti sunnuntaina 16-synttäreitään kotinsa takapihalla.

Syntymäpäivät sujuivat tavanomaiseen tapaan juhlijoiden nauttiessa kakusta, pelatessa seurapelejä ja polskimalla uima-altaassa. Juhlat saivat yllättävän käänteen, kun outo ruskea sade yllätti vieraat.

– Täysin yllättäen taivaalta alkoi sataa kakkaa syntymäpäiväsankarin päälle, Jacindan isäpuoli Joe Cambray kuvailee FOX 29 -uutisille.

Suurin osa ulosteesta tippui onneksi pihalle pystytetyn katoksen päälle. Joe oli ostanut katoksen sateen tai muiden ikävien sääilmiöiden varalta. Hän tuskin osasi odottaa, minkälaiset sääilmiöt tulisivatkaan koettelemaan juhlijoita.

– Olimme juuri syöneet kakun loppuun, luojan kiitos. Pari minuuttia sen jälkeen kun olimme vieneet sen sisälle, jotain tippui taivaalta. Se oli ruskeaa, sitä oli joka paikassa ja sitä tarttui kaikkialle, Joe kertoo.

Ulostesade on todennäköisesti peräisin yläpuolella liitäneestä lentokoneesta. Yhdysvaltojen ilmailuhallinto tutkii parhaillaan tapausta. Lain mukaan lentokoneiden henkilökunnan täytyy hankkiutua koneeseen syntyneistä jätteistä eroon lentokentällä.