Vaateostos nolosti pieleen – tälle asulle nauravat nyt miljoonat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä vaatekaupassa tavallisia lyhythihaisia paitoja ja alusvaatteita tulee ostettua summanmutikassa, kun vaatteet ovat vaikkapa pakkauksien sisällä eikä mallia pääse tutkimaan käsin. Halpoja perusvaatteita ostetaan paljon pelkän tuntuman varassa ja monesti ne ovatkin sopivia.

Eräs mies sai tekemällään vaateostoksella Reddit-käyttäjät sekaisin, kun vaate ei ollutkaan aivan sellainen kuin sen piti olla. Lihaksikas Itscostas-nimimerkkiä käyttävä mies oli ostanut Walmart-tavaratalosta tavallisen hihattoman paidan. Mies oli varmuuden vuoksi ottanut koon XL, että vaate ei olisi liian tyköistuva.

Mies julkaisi Imgurissa kuvan paita päällään ja kuva on nopeasti saanut yli 3,5 miljoonaa katselua. Hihaton paita ei ollutkaan XL kokoinen leveyssuunnassa vaan pituussuunnassa, mikä saa paidan näyttämään mekolta miehen päällä. Kommentoijat arvelevat miehen ostaneen vahingossa naistenvaatteen, mutta hän vakuuttaa sen olleen miesten osastolta.