Zoe Kravitz bikineissä seksikkäissä kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Zoe Kravitz tunnetaan parhaiten muusikko Lenny Kravitzin tyttärenä. Tähti on kuitenkin alkanut saamaan nimeä myös omilla ansioillaan. Zoe on ollut viime vuosina mukana useissa Hollywood-menestyselokuvissa, kuten X-Men: First Class, Outolintu ja Mad Max: Fury Road.

• @gq •

Kuva, jonka Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) julkaisi

Nyt Zoe Kravitz nähdään GQ-lehden tuoreen numeron seksikkäissä kuvissa. Bikineissä poseeraava näyttelijätär jakoi rohkeita kuvia myös Instagram-tilillään.

26-vuotias Zoe Kravitz on muusikko Lenny Kravitzin ja näyttelijätär Lisa Bonetin tytär. Näyttelemisen ohella nuori nainen on tehnyt uraa mallina, ja lisäksi hän toimii Lolawolf-yhtyeen laulajana. Lolawolf kulkaisi viime syksynä debyyttilevynsä Calm Down.

Thank you for havin lil 'ol me • @gq | | link in bio.

Kuva, jonka Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) julkaisi

@gq

Kuva, jonka Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) julkaisi

Kuva, jonka Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) julkaisi