Disney-kaunotar säväytti muodokkaana punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Bella Thorne tunnetaan näyttelijänä, laulajana ja mallina. Hän on tähdittänyt urallaan yli 20 elokuvaa ja televisiosarjaa ja esiintynyt kymmenissä mainoksissa. Kaunotar tunnetaan parhaiten Disneyn tuottamasta televisiosarjasta Shake It Up!

Splash
Splash

Eilen Bella Thorne vieraili Los Angelesissa järjestetyssä 6th Annual ELLE Women in Music Celebration -tapahtumassa, jossa hän oli yksi punaisen maton näyttävimmistä kaunottarista johtuen hänen näyttävästä asustaan.

Taannoin Bella sai mediassa aikaan kohun julkaisemalla yhteiskuvia Pamela Andersonin pojan Brandonin kanssa. Bella ja Brandon ovat molemmat jakaneet sosiaalisessa mediassa kuvia toisistaan ja vaikuttaisi siltä, että pari deittailee.

Brandon Lee on Pamela Andersonin ja Mötley Cruen jäsenen Tommy Leen poika. Daily Mail -lehden mukaan nuori mies on onnistunut hurmaamaan valkokankailla nähdyn kaunottaren ja kuvien perusteella pari viihtyy tiiviisti yhdessä. Kumpikaan nuorukaisista ei ole kommentoinut romanssihuhuja, mutta heidän julkaisemansa kuvat puhuvat romanssin puolesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash