Victoria’s Secret -malli rantalomalla – täydellistä hipova bikinivartalo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Doutzen Kroes on hiljentänyt työtahtiaan viettääkseen enemmän aikaa kahden pienen lapsensa kanssa. Lapsiperheen arkisista kiireistä huolimatta neitokainen on onnistunut pitämään itsensä tyrmäävän upeassa kunnossa.

Daily Mail -lehden mukaan Kroes on suunnitellut hiljalleen lisäävänsä töidensä määrää ja kuvien perusteella kaunotar on koska vain valmis palaamaan catwalkeille. Muiden maailmantähtien tavoin myös Doutzen oli lomailemassa Etelä-Ranskassa Cannesin filmifestivaalien aikaan.

Huippumalli innostui poseeraamaan leikkisästi bikineissä huvilansa altaalla ja tähtönen julkaisi myöhemmin kuvat Instagramissaan. Kuvat osoittavat, että 30-vuotias kahden lapsen äiti on edelleen tyrmäävä näky. Fanien harmiksi Doutzen on ilmoittanut, ettei häntä todennäköisesti jatkossa nähdä Victoria’s Secretin muotinäytöksissä. Sen sijaan Kroes on kertonut panostavansa muihin projekteihin tulevaisuudessa.

Tough job but someone has to do it @lorealparisofficial #pierrecardin

Kuva, jonka Doutzen Kroes (@doutzen) julkaisi

Behind the scenes TVC @lorealparisofficial #pierrecardin #cannes #cannes2015

Kuva, jonka Doutzen Kroes (@doutzen) julkaisi