Suomalaishurjapään motocross-video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime aikoina tehneet monia videoita, joista on noussut miljoonia katselukertoja keränneitä hittejä YouTubessa. Eräs kotimaisista hurjapäistä, stuntmiehenäkin tunnettu Jussi Seljas, nähdään nyt poikkeuksellisen hurjassa moottoripyörävideossa.

Taannoinen Venäjällä kuvattu video on saavuttanut jo lähes viisi miljoonaa katselukertaa, ja nyt se on saanut seuraajan Espanjassa kuvatusta vauhtihurjastelusta.

– En mä nyt vielä kielinaisen lukemissa ole, mutta onhan se nyt mieletöntä, että niin monet ovat katsoneet Venäjän webisodini. Oheisen webisodin kuvasimme Espanjassa. Panostimme siihen oikein kunnolla ja jälki on sen mukaista, Jussi Seljas kommentoi.

– Halusin tuoda tähän Espanjan webisodiin ajamisen lisäksi paikallista kulttuuria. Esimerkiksi kohtaus härkätaistelijan kanssa sopi yllättävän hyvin urbaaniin motocrossiin. Jotenkin tuntuu, että Espanjan jaksossa kaikki – ajaminen, maisemat, kuvaus ja musa – osuu kohdalleen. Toivottavasti jengi tykkää ja tästäkin tulee edellisen kaltainen somehitti. Rakastan tätä duunia ja teen tätä faneille.