Kukot ja kanat saivat tarpeekseen – hyökkäsivät omistajansa kimppuun!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pahaa-aavistamaton lemmikinomistaja oli mennyt avaamaan kotipihalla olevan kanahäkin oven, jotta siivekkäät lemmikit pääsivät ulos jaloittelemaan. Yksi perheenjäsenistä käynnisti kameransa juuri oikeaan aikaan, sillä linnut alkoivat yllättäen osoittaa mieltään.

Kun nainen poistui häkin vierestä, lähti yksi äkäisistä linnuista seuraamaan häntä. Ei mennyt aikaakaan, kun se nokkaisi naista takapuolesta. Hämmentynyt lemmikinomistaja huusi kukolle ja pyysi sitä lopettamaan hyökkäilynsä.

Se ei auttanut ja pian seuraksi liittyi toinenkin ärsyyntynyt lintu. Naisella tuli kiire sisälle, sillä kaksi vihaisesti käyttäytyvää eläintä jahtasi häntä. Tällä erää siivekkäät lemmikit veivät voiton. Olisi mielenkiintoista tietää, minkä takia linnut menettivät hermonsa. Kenties ne olivat saaneet tarpeekseen munien varastelemisesta?