Teini-Kardashian kihloihin räppärin kanssa – julkaisi vihjailevan kuvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner on seurustellut räppäri Tygan kanssa viime syksystä asti ja parin suhteen on huhuttu olevan vakavalla pohjalla. Nyt Kylie on saanut kohun aikaan julkaisemalla Instagramissa kuvan, jossa hänen nimettömässään kimaltelee suuri kultainen sormus.

Tähtönen ei ole paljastanut kuvaan liittyvissä tiedoissa oliko sormus kihlasormus vai ei. Monet epäilevät, että sormus on peräisin räppäriltä, mutta pari ei ole virallisesti kihloissa. Vaikka on mahdollista, että kuva on peilikuva kaunottaresta, on Jenner usein nähty pitävän rannekelloa vasemmassa kädessään, jossa sormuskin kimaltelee.

Kihlasormukseksi koru on kuitenkin epäkäytännöllisen suuri. Ehkäpä 17-vuotias kaunotar haluaa kuvallaan vihjata poikaystävälleen Tygalle, että hänen mielestään olisi aika siirtyä suhteessa seuraavalle tasolle. Joka tapauksessa kuva on saanut kohun aikaan etenkin Jennerin fanien keskuudessa.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3092156/Is-ring-Tyga-Kylie-Jenner-17-shows-gold-band-wedding-finger-selfie.html

today's feels

Kuva, jonka Kylizzle (@kyliejenner) julkaisi