Raivohullu mies hyökkäsi autoilijoiden kimppuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Liikenteessä oli sattunut välikohtaus, joka oli saanut herkkähermoisen miehen menettämään malttinsa. Sivusta seurannut katsoja kuvasi videolle, kun raivohullu mies uhmasi autossa istuskelevaa pariskuntaa käyttäytymisellään.

Pari yritti päästä lähtemään paikalta, mutta mies esti heidän poistumisensa. Lopulta häirikkö kiipesi auton konepellille, jotta autoilija ei pääsisi lähtemään. Vaikka video ei kerro minkälainen tilanne oli johtanut miehen raivostumiseen, on hänen kohtuuton riehumisensa hurjaa katsottavaa.

Autossa istunut pariskunta oli selvästi peloissaan, sillä he pysyttelivät visusti lukittujen ovien takana. Mies käski paria toistuvasti poistumaan ulos autosta, jotta he voisivat selvittää asiansa. Oli kyse mistä erimielisyydestä tahansa, se on selvää, että häirikön lähestymistapa oli kaikkea muuta kuin oikea.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.