Silmämeikin huikea vaikutus videolle – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläkorealainen kaunotar on kuvannut Youtubeen videon, jossa hän esittelee tummaa silmämeikkiään. Silmienrajauksella ja varjostuksilla on saatu ihmeitä aikaan ja meikin todellinen taika paljastui vasta sitten, kun hän poisti meikin toisesta silmästään.

Naisen muodonmuutos on hurja. Aasialaiskaunottaren silmien muoto oli muutettu pelkän meikin avulla. Taitavien maskeeraustaitojen ansiosta neitokainen oli loihtinut itselleen tyylikkään ja huolitellun meikin näyttämättä ylimeikatulta.

Videota katsellessa ei voi kuin hämmästellä, kuinka paljon silmät muuttivat kokoaan pelkkien rajausten ansiosta. Daily Mail -lehden mukaan monet aasialaisnaisista haluaisivat suuremmat ja länsimaalaisemmat silmät. Eteläkorealainen nainen on onnistunut todistamaan, että meikillä saa tarvittaessa paljon aikaan, eikä naisten tarvitse tyytyä kauneuskirurgiaan.