Tälle lapselle häviät taatusti tuijotuskisan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lepuuttavat huomaamattaan katsettaan tuijottaen johonkin tajuamatta edes mitä katsoo. Välillä silmiään saattaa lepuuttaa katsomalla suoraan esimerkiksi täysin vierasta ihmistä yleisellä paikalla, mikä henkilön huomatessa voi muuttua kiusalliseksi tilanteeksi.

Eräs taapero katsoo hauskalla YouTube-videolla tätiään suoraan syvälle silmiin niin murhaavalla katseella, että täti pelästyy. Nainen yrittää ilmehtiä pikkuiselle ja saada tätä hymyilemään, mutta kylmä katse on niin lukkiutunut, että lapsen ilme ei värähdäkään.

Taapero näyttää huvittavalta katsoessaan vakavana tätiään samalla kun hän kääntelee lastenkirjastaan sivuja. Lopulta tytöltä tulee aivastus, jonka jälkeen hän innostuu ja alkaa nauramaan. Aivastus näyttäisi olleen se asia, joka sai tytön lopulta säpsähtämään ajatuksistaan.