Uskoton aviomies unohti seksivideonsa linja-autoon – odottamaton avunpyyntö

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yorkishiressä liikennöivä bussiyhtiö on saanut erikoisen yhteydenoton matkustajalta, joka oli unohtanut arkaluontoista omaisuuttaan yhteen linja-autoista. Mies kertoi, että hän oli unohtanut laukkunsa bussiin ja hän oli jäänyt pois Scarboroughin pysäkillä.

Metro-lehden mukaan bussiyhtiö oli tiedustellut laukun ulkonäköä ja sisältöä, jotta he voisivat tarkistaa löytyisikö se heidän löytötavaroistaan. Yllättäen mies paljasti yksityiskohtaisesti, mitä laukussa oli.

Mies paljasti bussiyhtiölle, että laukussa oli seksivideo, jossa hän esiintyi rakastajattarensa kanssa. Aviomies mainitsi, että videolla esiintyvä nainen ei ollut hänen vaimonsa ja hänen elämänsä tuhoutuisi, jos hänen vaimonsa saisi tietää pettämisestä. Mies halusi epätoivoisesti saada laukkunsa takaisin ja toivoi bussiyhtiön tutkivan asiaa.

Miehen laukkua ei ole löytynyt ja bussiyhtiö epäilee, että joku matkustajista on ottanut unohtuneen laukun itselleen. Miehen kuvauksen perusteella vaikuttaisi siltä, että laukun uusi omistaja on todennäköisesti kokenut elämänsä yllätyksen tonkiessaan sen sisältöä.