Varkaan naurettava moka – pelipaidassa luki oma nimi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Irlantilainen jalkapallofanaatikko on jäänyt kiinni varastelusta Belfastissa. Paul Robert Benson oli varastanut paikallisesta kaupasta tavaraa 150 euron edestä. Rikoksen selvittäminen oli poliiseille erityisen helppoa, sillä varkaalla oli omalla nimella varustettu pelipaita yllään.

Myymälän myyjät olivat nähneet miehen varastelevan ja sen lisäksi Bensonin toimet olivat tallentuneet kaupan valvontakameroihin. Vaikka mies oli ehtinyt häipyä paikalta ennen kuin viranomaiset saapuivat kaupalle, oli miehen jäljittäminen helppoa.

Paul Robert Benson on myöntänyt syyllisyytensä ja hänen rikostaan käsiteltiin oikeudessa hiljattain. Metro-lehden mukaan miestä kaduttaa rikoksen tekemisen lisäksi oma tyhmyys ja ajattelemattomuus. Benson sai varastelustaan 12 kuukauden ehdonalaisen tuomion.