Farrah Abraham upea näky punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme taannoin MTV:n Teen Mom -sarjasta tunnetuksi tulleen Farrah Abrahamin suunnittelevan itselleen uudenlaista uraa. Aikaisemmin itse lukuisten kauneusleikkausten kohteena ollut tähti opiskelee nimittäin parhaillaan plastiikkakirurgiksi.

Splash
Splash

Eilen Farrah kuvattiin West Hollywoodissa OK! Magazine So Sexy -bileissä, jotka järjestettiin The Mondrian -hotellin maineikkaassa Skybarissa. Realityjulkkis oli upea näky juhlien punaisella matolla, ja hänen kurvinsa nousivat siellä selvästi pääosaan.

Seksivideostaankin tunnettu Farrah Abraham on käyttänyt uransa aikana kauneusleikkauksiin yli 30.000 dollaria. Taannoin tähti nousi otsikoihin, kun internetissä levisi kuva hänen pieleen menneestä huulioperaatiosta. Tulevaisuudessa hän voi itse työskennellä alalla, mikäli hän saa joskus opintonsa suoritettua loppuun.

Splash
Splash