Supermalli ”antoi silmää” paparazzille – vähemmästäkin housut tutisevat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Chigagossa syntynyt amerikkalaismalli Karlie Kloss tunnetaan jokseenkin skandinaavisista piirteistä, jotka selittyvät hänen tanskalaisilla juurillaan. Beitokainen on noussut urallaan yhteksi muotimaailmassa arvostetun Victoria’s Secret -brändin luottomalleista.

Splash
Splash

Eilen illalla Karlie osallistui Ranskassa 22nd Cinema Against AIDS Gala -tapahtumaan, joka järjestettiin maineikkaassa Hotel du Cap-Eden-Roc -hotellissa Cannesin elokuvafestivaalien yhteydessä. Kuvankaunis supermalli yllätti kuvaajat ryhtymällä flirttailemaan avoimesti erään paparazzin kanssa.

Karlie Kloss rankattiin kaksi vuotta sitten Models.com-verkkojulkaisussa maailman neljänneksi parhaaksi supermalliksi. Hän on Victorian enkeli ja esiintyy usein merkin muotinäytöksissä ja katalogikuvissa. Taannoin Vogue-lehden Ranskan versio nimesi Klossin vuosikymmenen 30 parhaan mallin joukkoon.

Splash
Splash
Splash
Splash