Kaunotar sikaili katsomossa – päätyi televisioon haukuttavaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Royalsin ja Yankeesin baseball-ottelu oli saanut Kauffman Stadiumin täyttymään katsojista. Fanien iloksi yleisöön lensi pallo, jota monet katsojista tavoitteli. Kameroiden seuratessa tilannetta, tallentui videolle erikoisen röyhkeä tapaus.

Katsomossa istunut nuori nainen nappasi pallon pienen pojan nenän edestä. Kun katsojat näkivät tilanteen, hämmästelivät he nuoren neitokaisen röyhkeyttä. Koska nainen huomasi, että kamerat kuvaavat häntä, päätti hän toimia oikein ja heitti pallon yhdelle nuorista faneista.

Pikkupojat olivat silminnähden iloisia, että nainen antoikin pallon heille. Kun nainen luuli, että kamerat eivät enää kuvanneet häntä, alkoi hän huudella pojille. Nainen vaati palloaan takaisin.

Videokuva osoittaa, että nainen vain esitti olevansa myötätuntoinen pieniä faneja kohtaan ja lopulta todellinen luonne paljastui. Neitokaisen röyhkeästä toiminnasta on puhuttu uutiskanavilla asti. On selvää, että nainen ei antanut itsestään kovin hyvää kuvaa kansallisessa televisiossa.