19-vuotias Kardashian kerralla supermallisarjaan – upea näky Cannesissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner alkaa varmasti olemaan upeilla asuvalinnoillaan yksi punaisten mattojen kuvatuimpia kaunottaria. Etenkin naisen juhlapukuvalinnat Cannesin elokuvafestivaaleilla ovat saaneet ihmiset ihastelemaan ja kameroiden salamavalot räpsymään taukoamatta.

Splash
Splash

Kendall Jenner pukeutui upeaan asuun Cannesissa Youth-elokuvan ensi-iltaan saapuessaan. Musta asu oli kaksiosainen ja esitteli kauniisti nuoren naisen hoikkaa keskivartaloa. Puvun alaosa oli upeasti laskostettu ja helmassa oli näyttävää voluumia.

Cinema Against AIDS Gala -hyväntekeväisyysgaalaan Jenner oli valinnut jälleen näyttävällä helmalla varustetun juhlapuvun. Myös tämä puku oli kaksiosainen, ja sen runsas ylipitkä helma oli kauniisti laskostettu. Puku oli myös muunneltavissa kahden erillisen osan vuoksi, ja nainen nähtiinkin myöhemmin yllään juhlapuvun yläosa yhdistettynä lyhyeen kynähameeseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash