Mies kuvasi itseään benjihypyssä – ilme kiteyttää kaiken

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hurjapäiset kaverukset olivat päättäneet kuvata benji-hypyistään stunttivideon. Yksi kaveruksista oli keksinyt, että hypyn kuvaamisen sijaan olisi hauska nähdä, miltä hyppääjien ilmeet näyttäisivät. Niinpä hyppääjien kypärään kiinnitettiin kamera.

Netissä julkaistu video on huvittavaa katsottavaa. Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vaikka monet hurjapäistä varmasti yrittävät pitää pokkansa loppuun asti, on lopputulos varmasti jotain videolla nähdyn kaltaista.

Mies hyppäsi sillalta ja ilme kertoi, että kokemus oli kaikin puolin kauhistuttava. Kun hyppääjä oli viimein päässyt alas ja hän sukelsi sillan alla virtaavaan veteen, muuttui ilme rauhallisemmaksi ja vakavammaksi. Daily Mail -lehden mukaan hyppy onnistui ja mies oli huojentunut siitä, että hän selvisi vahingoitta veteen asti.