Mies varasteli työpaikaltaan – kotietsinnässä hurja näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kananmunatehtaassa vartijana työskentelevä kiinalaismies oli pitkään onnistunut näpistelemään työpaikaltaan kananmunia ja muita tavaroita omaan käyttöönsä. Menestyksekäs varastelu johti lopulta siihen, että mies kävi ahneeksi ja alkoi varastella kerralla suurempia eriä tavaroita.

Eräänä päivänä alueella partioineet poliisit huomasivat, kun epäilyttävästi hiippaillut vartija yritti salakuljettaa monta laukullista tavaraa pois tehtaasta. Mies jäi kiinni varastelustaan ja poliisit saivat kotietsintä luvan.

Metro-lehden mukaan kotietsinnässä viranomaiset tekivät äimistyttävän löydön. Miehen asunnosta löytyi yli 1000 kananmunaa, lihaa, saippuaa, käsipyyhkeitä ja pesuainepulloja. Vartija oli järjestelmällisesti jopa kirjoittanut kananmuniin päivämäärät, jotta hän tiesi milloin ne pilaantuvat.

Mies vakuutteli poliiseille, että hän ei pyörittänyt pimeää kananmunabisnestä, vaan kaikki elintarvikkeet olivat hänen omaan käyttöönsä. Tehtaan työntekijät ovat olleet järkyttyneitä luotettavana pidetyn vartijansa toimista.