Pilailija räjäytti isoäitinsä auton – itkuhan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattilaiskeppostelija Roman Atwood on jo useampaan otteeseen pilaillut perheensä ja ystäviensä kustannuksella YouTube-videoillaan. Kerroimme aiemmin kepposesta, jonka Atwood teki isoäidilleen hänen syntymäpäivänään, kun mies järjesti poliisit pidättämään hänet.

Isoäiti on jälleen joutunut lapsenlapsensa tähtäimeen eikä pääse tälläkään kertaa helpolla. Atwood on pyytänyt isoäitiään tulemaan ohjelmansa kuvauksiin avustamaan eräässä tempussa, johon mies tarvitsee isoäidin autoa.

Auto on isoäidille todella rakas, koska se on hänen edesmenneen poikansa vanha auto. Atwood lupaa olla vahingoittamatta autoa ja ohjeistaa ystäviään tempun aikana ampumaan auton viereen ikään kuin he ampuisivat autoa kohti.

Kaikki miehet osuvat ampuessaan autoon, minkä seurauksena auto räjähtää ja syttyy palamaan. Isoäiti on surunmurtama eikä voi uskoa tilannetta todeksi.

Onneksi se ei ollutkaan totta, koska Atwood toi paikalle nurkan takaa isoäidin oman auton, joka oli täysin kunnossa. Pilan jälkeen tunnelmia nosti myös iso palkinto, jonka Atwood antoi vielä lohdutukseksi isoäidilleen.