Poliisikin yllättyi – varastohallissa kannabista silmänkantamattomiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Arizonan Phoenixissa poliisi oli saanut etsintäluvan paikallisen varastohallin tutkimista varten. Vaikka poliisit osasivatkin arvata, että hallissa kasvatettiin laittomasti kannabista, eivät he olisi ikinä arvanneet kuinka suuresta määrästä oli kyse.

KTAR-uutiskanavan mukaan poliisit totesivat heti ovella, että kyse oli jättimäisestä kannabislöydöstä, sillä heitä tervehti erittäin vahva kannabiksen haju. Viranomaiset ovat yhtä mieltä siitä, että löytö on suurin, mitä he ovat ikinä sisätiloista tehneet. Varastohalli oli kuin yhtä suurta kasvihuonetta ja kasvien määrä löi kaikki ällikällä.

Metro-lehden mukaan kahdeksan henkilöä on pidätetty tapauksen johdosta. Viranomaiset uskovat, että sen lisäksi syytteitä tullaan jakamaan myös muille toimintaan liittyneille henkilöille, kunhan perusteellinen tutkinta on tehty. Poliisin mukaan varastosta löytyi myös suuri määrä rahaa ja aseita.