Äidin karu pila tyttärelle – täytekakku poksahti silmille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aprillipäivänä kaikilla on mahdollisuus tehdä pieniä piloja toisilleen. Aprillipäivänä myös vanhemmat voivat pilailla lastensa kustannuksella ilman huonoa omaatuntoa. Eräs äiti keksi hauskan pilan tyttärelleen herkullisen leivonnaisen muodossa.

Videolla äiti on leiponut tyttärensä yllätykseksi täytekakun. Täytekakku näyttää muhkean kermaiselta ulospäin, mutta totuus onkin aivan toinen. Kermavaahdon alla on pelkkä ilmapallo, jonka on tarkoitus räjähtää tytön leikatessa kakkua.

Äiti pyytää tytärtä leikkaamaan kakkua. Kakku antaa periksi eikä veitsi ole upota siihen. Äiti neuvoo tytärtään upottamaan veitsen kakkuun terä edellä, jolloin kakku poksahtaa kovan äänen kera heittäen kermavaahdot tytön päälle.