Äiti antoi 6-vuotiaan leikata itsensä kaljuksi – antaisitko sinä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat päättävät usein pienten lastensa hiustyylin. Monet vanhemmat haluaisivat, että tyttärillä olisi pitkät hiukset, mutta eräs äiti yllättyi oman tyttärensä erikoisesta pyynnöstä. Ohiolainen äiti antoi kuusivuotiaan tyttärensä ajella päänsä kaljuksi, kun tyttö pyysi sitä äidiltään kerta toisensa jälkeen.

ABC News käsitteli uutislähetyksessään sitä, onko se hyvää kasvattamista, että antaa kuusivuotiaan tytön ajella päänsä kaljuksi. Paige Lucas-Stannard taipui tyttärensä Aellynin tahtoon, kun tytär oli päättänyt haluavansa samanlaisen hiustyylin kuin hänen isällään. Äiti oli ajatuksissaan myöntynyt pyyntöön ja toivonut tyttären unohtavan koko asian, mutta näin ei käynyt.

Paige kuvasi videolle, kun Aellynin hiukset leikattiin. Tyttö kertoo videolla hymy huulilla halunneensa juuri tällaiset hiukset. Hän vaikuttaa niin kovatahtoiselta ja päättäväiseltä, että äidillä ei varmasti ollut vaihtoehtoja. Tyttö kertoo halunneensa hiustensa leikattavan, ettei kenenkään tarvitsisi enää pestä niitä.