Coolia vai noloa? Chris Brown saapui juhliin hassulla menopelillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Chris Brown on hiljattain investoinut innovatiivisiin Airwheel -kulkuvälineisiin ja harjoitellut liikkumaan niillä. Nykyisin mies nähdään vain harvoin kadulla ilman huvittavan näköistä menopeliä. Brown on aiheuttanut hilpeyttä ohikulkijoiden ja paparazzien keskuudessa, sillä mies näyttäisi luopuneen kävelemistä kokonaan liikkuakseen erikoisella kulkuvälineellään.

Splash
Splash

Mies saapui hiljattain jopa kutsuvierastilaisuuteen Airwheelillaan. Daily Mail -lehden mukaan Cannesissa ihmiset hieraisivat silmiään nähdessään, millä Chris Brown saapui juhliin. Futuristisella menopelillä ajeleva räppäri on halunnut osoittaa, että hän on selvästi aikaansa edellä, sillä käytössä Airwheelit eivät ole vielä yleistyneet.

Monet Brownin faneista ovat pitäneet miehen matkustusmuotoa riemastuttavana. Monen mielestä Airwheelilla hurjasteleva räppäri on sen sijaan naurettava näky. Ehkä mies aloittaa menopelillään vielä trendin ja pian muutkin julkkikset ja muusikot huristelevat kadulla omilla Airwheeleillaan.