Jogurttifaneille helppo herkku kesäksi – tuleva hitti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet tekevät kotonaan erilaisten jäätelöpuikkomuottien avulla jogurtista ja smoothie-juomista jäätelöpuikkoja, jotka ovat mukavan terveellisiä vaihtoehtoja perinteisen jäätelön sijaan kesähelteillä. Eräs mies näyttää YouTube-videollaan, miten helppoa jäisen välipalan teko on ilman muottejakin.

Mies näyttää videolla, miten hän tekee lapsilleen jogurtista jäätelöpuikkoja. Miehellä on esimerkkinään kaksi mansikan makuista Activia-jogurttia, mutta tähän kävisi mikä tahansa muukin pienessä muovisessa rasiassa oleva jogurtti.

Mies laittaa jäätelötikun suoraan jogurttipurkin kannesta läpi ja asettelee purkin sellaisenaan pakastimeen. Kun hän ottaa jäätyneen jogurtin pois pakastimesta, hän vain kuorii kannen pois ja puristaa valmiin jogurttijäätelöpuikon pois muovista.