Justin Bieber yllätti – ratkaisi Rubikin kuution parissa minuutissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber oli James Cordenin vieraana The Late Late Show -keskusteluohjelman Carpool Karaoke -osiossa. Kerroimme aiemmin Mariah Careyn ja Cordenin autoajelusta, jossa Corden laittoi yllätyksenä Careyn laulamaan omia hittejään menneiltä vuosilta.

Nyt mies teki saman tempun Bieberille. Corden laittaa autoradiostaan soimaan Bieberin ensimmäisen megahitin, joka on tietenkin kaikkien tuntema Baby-niminen kappale. Bieber alkaa heti eläytymään kappaleeseen muistellen vanhoja tanssiliikkeitään ja eleitään. Laulajatähti hassuttelee auton etupenkillä minkä ehtii ja yllättää juontajankin heittäytymisellään.

Videon taustalla kuuluu studioyleisön ääniä, joille kyseinen Carpool Karaoke -pätkä näytetään. Kaikki ovat haltioituneita Bieberin esityksestä ja näyttävät sen jatkuvalla vislaamisella ja nauramisella. Bieber saa myös täydet pisteet selvittäessään Rubikin kuution automatkan aikana.