Madonnan tyyli kuin teinitytöllä – hiukset pinkkeinä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Popin kuningatar Madonna on julkaissut Instagramissaan kuvia uudesta hiustyylistään, johon hän näyttäisi olevan enemmän kuin tyytyväinen. Kaunotar on nimittäin liukuvärjännyt hiuksensa neonpinkiksi. Räväkän värisillä hiuksillaan tähtönen haluaa selvästi viestiä, että 56-vuotiaaksi laulajattareksi hän on edelleen nuorekas ja trendikäs. 

Kuvissaan muutosleikkien mestari poseeraa viettelevän teinimäisesti lippalakissa. Toisessa kuvassa kaunokaisella on yllä leopardikuvioinen paita. Vastaavia hiustyylejä on nähty muillaki Hollywoodin tähdillä ja tyyli on ollut suosittu etenkin nuorten keskuudessa.

On todennäköistä, että kovinkaan moni Madonnan ikätovereista ei värjäisi hiuksiaan yhtä räikeällä tavalla. Koska kyseessä on Madonna, ei räväkkä tyyli tule kenellekään yllätyksenä. Jää nähtäväksi kuinka kauan poptähti viihtyy pinkeissä hiuksissaan ja fanit varmasti odottavat jännittyneinä mitä kaunotar keksii seuraavaksi. 

Goin on a safari! #bitchimmadonna

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

Right up to the roof top! #bitchimmadonna ??#rebelheart

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi

Rise and Shine NY!!!#bitchimmadonna

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi