Mäyräkoira riehaantui kuplamuovista – silkkaa riemua!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leikkisän mäyräkoiranomistaja Kyle oli pannut merkille, että hänen koiransa villiintyi aina silloin, kun hänen työpaikalleen tai kotiin toimitettiin suuria postipaketteja. Pieni mäyräkoira Ammo ei ollu kuitenkaan kiinnostunut paketeista tai postinkantajasta, vaan kuplamuovista.

Aina, kun Kyle alkoi purkaa paketteja, seurasi Ammo hänen toimintaansa kuin varjo. Lopulta Kylen oli pakko kuvata video todisteeksi hänen koiransa pakkomielteestä kuplamuoviin. Koira on ottanut erikoistehtäväkseen kuplamuovin käsittelemisen.

Huvittavan videon kuvatekstissä omistaja on kertonut, että pakettien toimituspäivä on Ammon lempipäivä. Sen on aina saatava pakettien kuplamuovit lattialle, jotta se voi temmeltää sen seassa ja poksautella kuplia. Pakettien sisältö on koiralle toissijaista, kunhan laatikossa on pehmusteena kuplamuovia.