Mies härnäsi käärmettä kameralla – suojellakseen koiraansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet ovat monien mielestä pelottavia eläimiä. Ne ovat melko arvaamattomia, hiljaisia ja voivat hyökätä yllättäin. Erään koiranomistajan kameraan tallentui tilanne, jossa käärme ja koira kohtasivat kotipihalla.

YouTube-videolla näkyy, miten käärme on luikerrellut talon kuistille. Tilanne on melko uhkaavan näköinen, kun käärme on vääntäytynyt hyökkäysasentoon ja näyttää sen verran pitkältä, että hyökätessään yltäisi koiraan helposti.

Koiran omistaja härnää käärmettä ollessaan sen takana, jolloin sen keskittyminen haukkuvasta koirasta herpaantuu aina hetkellisesti ja se kääntyy hyökkäämään kameraa kohti. Epäselväksi jää, miksi koiraa ei komennettu tilanteesta pois, mutta onneksi käärme ei päässyt puremaan sitä.